MIN HELG

HEEEj igen <3 Förlåt för fråvaron men har verkligen varit full rulle.

 

I fredags kl 07.00 styrde vi kosan mot Umeå! Jag skulle ju till frisören och Isak skulle tatuera sig. Så han fick såklart köra hehe men när han var framme på sin destination skulle jag ta över ratten och köra till frisören. Det var väldigt spännande för vi hade pappas bil och jag har aldrig kört den så det gick åt helvete redan innan jag börjat köra hehe. Fattade inte hur man fick i ettan, fattade inte var parkeringsbromsen satt och jag råkade dra ner backspegeln de första jag gjorde 🙂 yey hehe.. MEEN jag kom till frisören med en hel bil hehe. Så vi tog ut gamla håret + satte i nytt hår och jag är så jävla jävla nöjd!!! <3 Det är så himla lent och underbart hihi!

 

Sen blev det inte så himla bra med min och isses tajming, jag var klar typ 1 och han fick tatueringstid kl 1. Så våra romantiska lunchplaner gick i stupet. Men jag for in till stan iallafall och fastnade på H&M home alltså det finns ju såå himla mycket fint så jag hade världens beslutsångest hehe, ville ha allt. Sen strosade jag runt på fler affärer och tillslut mötte jag upp isse och då shoppade han lite kläder, vi gick på lagerhaus och sen skulle vi fara på Jysk hehe. Jag hade hoppats att hitta fönsterfilm där för att det jämt är slut här men NÄÄÄ vi fick inte tag i det nu heller :'( VET NI var man hittar fönsterfilm som är typ 70cm bred? hehe. Jysk ligger på Ersboda och där finns det ju inte så himla många matställen, så vi åt en romantiskt middag… på Frasses haha. Det var skitäckligt tyckte vi båda två så vi for på candyworld istället hihihi. Sen for vi hem iallafall och då var vi båda såå himla trötta. Så det var skönt att gosa ner sig i soffan med Theo, godis och Beck hihi.

Och häääär är resultatet! ÄLSKAR DET <3 alltså det är ju snart ett år sedan jag färgade bort det superblonda håret men alltså det är seriöst det bästa beslutet jag tagit i mitt liv hehe, älskar min hårfärg nu. Kände mig som vanligt som en ny och uppgraderad människa när jag for därifrån. Rapunzel of Sweden gör mitt liv värt att leva hihi

 

LÖRDAG följde jag mamma på Loppis, och jag har alltid HATAT loppis men alltså det är seriöst mitt nya intresse. Fyndade SÅÅ HIMLA mycket hihi. Ni kommer få se i vloggen 😀 Jag & mami var även på stan för att kolla presenter till Fanny, hon fyller år på onsdag ! Seen gick jag hem för jag skulle spela in video. När jag var klar for jag och Isak och köpte mögelost för vi skulle göra mögelostsås hihi min favvo ju. Denna gång blev vår middag 10 av 10. Jag gjorde  sallad, isse gjorde resten hehe <3

Efter vi ätit kom Emmisen, vi skulle på datenight och se bio! Myz <3 Vi såg ”How to be single” och den var ganska bra, trodde den skulle va lite roligare men den var ändå bra hihi

 

SÖNDAG gick jag och isse på stan en sväng på dagen , sen spelade jag in en video och det tog skitlång tid hehe. Sen for jag och hämtade isse då han varit och skejtat och vi for och lämna tillbaka bilen hos pappa. När vi kom hem var jag tvungen att gå ner i tvättstugan och huxflux var klockan halv 7 och vi visste inte vad vi skulle äta till middag. Så vi gick och åt på Dallas hihi. Efter det skulle jag redigera en video och sen hann vi bara se lite av en film och sen hängde mina ögonlock för jag var så himla trött. 

Mina två älsklingar <3 hihi

 

MÅNDAG idag och det känns fan bra. Var ba lite jobbigt att stiga upp imorse när Theo är den mysigaste lilla hundet som gud skapat hihi. Men annars känner jag mig utvilad efter helgen, jag har gjort så mycket, haft kul hela tiden och jag har aldrig varit bakis. Jag funderar på att byta ut mitt fest-intresse mot loppis. Det är billigare och man blir inte dålig dagen efter. Så himla värt!! Hihi vi får se om jag säger samma sak nästa helg. Men nu känner jag att jag måste avsluta detta skitlånga inlägg… VI SES <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *