ALLT OM MITT HÅR!

Jag använder nailhair i den europeiska kvalitén. Har bara haft den kvallan och kommer alltid bara ha den. Det betyder alltså att det är hår från Europa och det har en finare kvalité. Jag har ju väldigt tunna och ”fina” hårstrån så därför passar det mig mycket bättre än ett hår från Asien, dom hårstråna är ju oftast tjockare och det håret behandlas ju mycket mer eftersom det måste gå från typ svart till blont. 

 Jag har haft det slingade håret i  #14/60 och #20/60, dom är väldigt lika varandra men #20/60 har lite mörkare slingor. Båda är kalla i färgen vilket jag äääälskar 🙂 Dom senaste gångerna har jag kört på  #20/60 and I love it. Jag har alltid 50 cm 🙂


HÄR hittar ni clips och HÄR hittar ni nailhair 🙂


 

 Jag är ju inte skitbra på att behandla det bra hehe.. men använder en borste för löshår från Rapunzel, sen har jag älskat deras nya produkter som är en Leave in cream, ett värmeskydd och en beachspray. Jag är HEELT såld på leave in creamen, den gör mirakel. När man haft håret länge brukar det tjorva sig lätt men nu när jag använt den produkten är det inget tjorv alls fast jag haft detta hår på min skalle skitlänge!!! Man tar alltså lite i håret när man duschat, det blir lent och luktar svingott. Annars brukar jag typ göra inpackning en gång i veckan och sover alltid med fläta =)

Leave- in cream – HÄR   /    Heat Protection – HÄR  /    Salt Spray – HÄR

 Det är väldigt olika, jag är som sagt inte queen of behandla håret bra och jag har ju inte så bra hår på min egna skalle så jag brukar byta var 3e månad ungefär. 

 

 Det är också olika beroende på vad man ska ha för kvalitét på håret, hur mycket hår man ska sätta i , vilken längd man vill ha OSV 🙂 Det bästa är nog att kolla hemsidan eller ringa dit och fråga!

Locktång – HÄR  /    Borste – HÄR

 

  Locktången har jag inte men vill ha hehe, älskar stora lockar!! Och det är alltså en sån här borste jag använder till mitt hår 🙂 SKITBRA!

Såå jaaa de var väll de hihi 😀 I hope you liked it!! Har ni nå mer frågor? 😀 Lämna en kommentar så kan jag lägga till dom 🙂

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *