Torsdag

Goodmorning my beautiful angels <3 Idag mår jag bättre efter att ha sovit som en stock hehe. Gjorde inte så himla mycket igår, jobbade till 4 och när det fortfarande var ljust när jag slutade för dagen kände jag lite livslust hehe. Så jag gick en prommis en sväng fast jag var skittrött. Men de var skönt tills mobilen dog och jag hade ingen podd att lyssna hehe. Då gick jag hem och sovde en stund tills isse kom och väckte mig.

 

Såå då var ju klockan rätt mycke hehe så hann som bara äta middag, redigera , städa, duscha och sen var det läggdags 🙂

MEN idag mår jag bättre som sagt, sömn löser mina flesta problem hehe. Jag är så jävulskt beroende av att sova bra , jag fungerar inte annars. IDAG är dessutom sista dagen innan helg och FRISÖREEEN 😀 Tänkte skriva ihop ett inlägg med ALL info om mitt hår, vill ni de? 😀 <3

 

Idag slutar jag 4, då ska jag och isse fara och låna bil så vi kan köra till umeå imorrn typ klockan 7 😀 Jag är sååå taggad hihi. Nytt hår & roadtrip with my love

 

Eller iiih juste kan visa en liten sneakpeak på ny makeup hihi! Från Madlady ! 2 läppstift från Gerard Cosmetics, älskar de märket!!!! Ett är i färgen underground som är typ den snyggaste färgen ever. Har ju ett sen innan som jag råka bryta av på klubben och har inte fixat det så ett nytt var verkligen välkommet hem till mig hihi. Andra läppstiftet är i färgen Buttercup och det ser ut att vara den perfekta pink-nude färgen!!! Ni får se allt + lite till i en video såklart 😀 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *