Onsdag

HEJ <3 hur mår ni?? ja mår inte så bra. Igår efter jobbet började jag bara må himla dåligt, tror jag hade feber till och med. För mamma sa att jag hade det och då är det fan allvar. Annars säger hon alltid att jag inte har feber när jag brukar fråga hehe. Så jag låg som en säl i sängen ganska länge men sen ville Isse verkligen på Ica Maxi och då kunde jag inte motstå frestelsen. Så vi for på maxi och sen skulle vi ha myskväll med godis och hungergames, jag tänkte att det var bra medicin mot feber. Jag var dock som en grinig bäbis så jag var inte så kul att vara med så vi blev ovänner hehe. Sen fick jag grov ångest av att äta godis på en tisdag. Sen kunde jag inte sova, på grund av ångest tror jag. Det kändes som när jag bodde på Älvs-B aka värsta tiden i livet typ. Där hade jag sån ångest varje natt att jag bara svettades , frös och låg och vred och vände på mig. Fyfan . Ehh aaa så inatt harf jag sovit typ 3 timmar, försov mig såklart, vaknande en halvtimma innan jag skulle fara 🙂 är ful och vill dö.

 

Förutom allt detta har mitt munsår eskalerat, det gör jätteont. Men isse köpte en sårläkande kräm för jag vågade inte gå in på Apoteket själv hehe, relationship goals. <3 Min nagel gör fortarande skitont och jag fattar inte vad som hänt? ser inget fel på den. 

 

Idag slutar jag iallafall 4 då ska jag ta det jävligt lugnt , typ gå en promenad och lyssna på podd och sen sova tidigt som fan. Jag är så stressad över allt nu…. Hur ska jag ha råd med flygbiljetter / galaklänning / hotell / nytt hår & hyran på samma månad? har panikångest. Va fan ska jag ha för jävla klänning ? Sen har jag mail jag måste svara på, telefonmöten jag ska ha och videos jag måste spela in. Och när de blir såhär då vill jag ba sova hehe inte så bra kombo. Men jag har en dålig dag helt enkelt, då måste man få ta en break. Hej då hoppas ni mår bra <3

 

Och sorry för mitt klagande inlägg hehe men kan ju inte låtsas att det är bra när de inte är det

 

Kommentarer (1)
  • Sötnos

    Du är så jävla fin och verkar vara en underbar människa, garvar alltid högt åt dina videos och du är bara en person man skulle vilja känna helt enkelt! Hoppas du mår bättre snart, allt löser sig! Och ha inte ångest över att äta godis en tisdag, en gång är ingen gång!! Massa pussar och kramar fina du!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *