TISDAG

HEEJ. Igår jobba jag till 4, då hämta jag theo och kramades förfullt hihi. Hade suttit på jobbet och tänkt att jag saknade honom hihi. Sen gjorde jag väll inte så mycket mer faktiskt hehe. Åt middag, Isse kom, duschade, städade och sen var jag så himla trött så kl 9 gick jag och la mig hehe. 

 

IDAG är jag piggare för jag har sovit många timmar hihi skönt. Slutar 4 idag me, sköönt. Då måste jag kolla om det kommit in löspuder nånstans i den här jävla stan. Plötsligt verkar ALLA ska köpa Lumenes löspuder!!! det har varit slut i hela jävla stan, får panik.

 

Annars så längtar jag sååå himla mycket till fredag hihi. Förut har jag ju bara längtat efter ett nytt hår men nu längtar jag ännu mer för igår sa Isse att han ska följa med hihi YEEY roadtrip with bae<3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *