NLY Shoes

HÄR

 

HÄR

 

Nya shoes hos Nelly. Vita spetsskon skulle vara snygg till en lite coolare outfit i sommar hihi. Eller för att piffa upp ett par jeanshorts. När jag såg dom andra skorna tänkte jag DIREKT på Fanny Lyckman (hennes skor på andra bilden) En lite fulare kopia av dom skorna hehe. Kommer ihåg att jag tappade andan första gången jag såg hon ha dom, då hade hon nog matchat dom på något annat sätt men de var så jäävulskt snyggt iallafall! Men hon är ju cool och snygg i allt i och för sig

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Verket Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *