NLY Shoes

HÄR

 

HÄR

 

Nya shoes hos Nelly. Vita spetsskon skulle vara snygg till en lite coolare outfit i sommar hihi. Eller för att piffa upp ett par jeanshorts. När jag såg dom andra skorna tänkte jag DIREKT på Fanny Lyckman (hennes skor på andra bilden) En lite fulare kopia av dom skorna hehe. Kommer ihåg att jag tappade andan första gången jag såg hon ha dom, då hade hon nog matchat dom på något annat sätt men de var så jäävulskt snyggt iallafall! Men hon är ju cool och snygg i allt i och för sig

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - New campaign shoot Caroline Roxy - Autumn vibes Caroline Roxy - Early mornings Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Aurora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *