MIN HELG !

Heejhej, ännu en helg har swishat förbi i en rasande fart. 

 

I FREDAGS hade jag myskväll med Emmis och Fanny <3 Vi såg skräckfilm, de bästa ja vet hihi. Syrran + bästis + skräckis + godis = allt man behöver för en tiopoängar-fredag. Vi såg ”The Forest”, den va inte den bästa skräckisen men helt ok 😉 Sen busade jag mig och sen var de läggdags hihi

 

LÖRDAG började jag med dusch och en sväng på stan. Sen tog jag på makeup och spelade in videos för fulla muggar!! Vid 6-tiden träffade jag Emmis och Cornelia på Calles för en middagsdejt !! Såå himla mys

SÖNDAG kändes det som ett jävligt bra alternativ att jag la mig tidigt. Jag var pigg å fräsch all day nästan hihi. Såå jag städade för fullt, tvättade i sinne, vi var och handlade & lagade god middag

MÅNDAG IDAG… känns förjävligt. Jag har så ont i en nagel att jag inte ens kan röra den utan att få kalla kårar. Så jag har stora problem att skriva på tangentbordet, är helt jävla handikappad. Har dessutom fått ett sår på läppen, har inget hår på bakhuvudet samt så är jag tröttare än jesus. Längtar tills jag får lägga mig sängen ikväll och längta till bättre tider hehe. Med bättre tider menar jag alltså fredag & frisören

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *