FRIDAY I’M IN LOVE

FRIDAY I’M IN LOVE <3 Kommer ni ihåg den låten från andra avenyn? Andra avenyn var livets serie och min största drömmar just nu är: 1. bli ekonomiskt oberoende. 2. att andra avenyn kommer in på ”öppet arkiv” på svtplay. 

 

HEJ förresten. Igår hade jag som sagt spa-kväll. Eller det var inte så himla mycket spa faktiskt. Jag tvätta håret och smörjde in mig med hudkräm hehhe. Men kom på världens bästa idé – ställa in isaks högtalare på toan och ha skithög volym. Nu kan jag äntligen duscha och faktiskt höra vad som sägs. Jag är podd-beroende . Följer säkert 15 poddar hihi. Igår lyssnade jag på en ganska nyfunnen podd, den heter Krull & Kriminell och där intervjuas grabbar som varit grovt kriminella men har blivit duktiga. Jättebra podd. Sen storstädade jag ! Och jag hatar att dammsuga… tråkigt som f*n. Det blev ännu tråkigare när jag råkade suga in en helt ny Mac Pro Longwear concealer . Jag trodde livet var över men isse hjälpte mig när han kom hem så nu är den i säkert förvar jippi. Såå jaa storstäda tar rätt så lång tid så jag hann egentligen inte göra så mycket mer förutom att städa och locka de lilla håret jag har kvar på skallen.

 

Idag lyckades jag försova mig IGEN. Jag var egentligen up and ready och tänkte kliva upp men sa till isse att han skulle hålla om mig i 5 minuter och då är det väll klart att jag inte kan stiga upp hehe… drömde drömmar om Hells Angels. Måste ha varit för att jag lyssnade på så många avsnitt av den där podden hehe. JAJA de blev stressigt och inte så kul men kom på jobb iallafall hiih 🙂 Och det är ju fredag idag, inget kan förstöra min fredagsfeeling !! Slutar 4 idag och sen har jag ett Skype-möte, vet inte riktigt vad det handlar om men det lät jävligt spännande. Håll tummarna 🙂 Sen har jag egentligen ingen mer plan, får se va som händ helt enkelt!! Va ska ni göra?? Nåt kul?? hoppas <3 hej då <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *