TORSDAG

 

HEEJ de är torsdag! Gillar ju torsdagar 🙂 

 

IGÅR slutade jag 16.30 och sen for jag och Isse på SOL-B. Solbackens handelsområde alltså. Huvuduppdraget var att hitta växter till mina tomma krukor i fönstret + att köpa fönsterplast till mina två sista fönster. Det gick sådär hehe….. Blomaffären har FÖR MÅNGA blommor. Min beslutsångest tar över min hjärna. Sen tyckte jag att alla gröna växter är fula / äckliga eller påminner för mycket om en repti. Så de var inte så lätt. Isse blev less på mig så vi for därifrån utan några blommor hehe…

 

Så istället gick vi på Jysk och SÅKLART var fönsterplasten slut………. IGEN……….. Vill inte ha nere persinnerna i sovrummet längre för när man var liten visste man att det bara var alkoholister och drägg som jämt hade nere persinnerna !!! Ska kolla om det finns att köpa online för jag vill inte gå på någon annan affär för där är fönsterplast SVINDYRT.

 

Sista stoppet var ICA MAXI, och där hittade jag faktiskt blommor?? eller växter. Det blev nog bra?? fattar inte så mycket när det kommer till växter…  meen vi handlade mat också och det är kul. Jag älskar att handla, speciellt på maxi, ett av mina största intressen 🙂 hihi

 

Seeeen var i hemma en stund, ja gick och solade och sen var det läggdags. Mitt spännande liv 🙂

 

 
Idag jobbar jag till 5 och ikväll ska jag ha spa-kväll tänkte jag. Tvätta håret och så.. mitt hår just nu är ett helvete från satan. Om ni tänker er satans fru som föder ett barn, det nykläckta barnet är jag. Förstår ni frisyren? INTE KUL. Längtar ihjäl mig till nästa fredag då det är frisördags!! Just nu har jag typ tappat alla slingor på bakhuvudet så har bara hår på sidorna haha :’I Sååjaaa det är kvällens plan 🙂 vi ses

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *