ONSDAG

Hello hello baby <3 IDAG HAR JAG NAMNSDAG 😀 JIPPI. NĂ€r jag var liten var det skitkul att ha namnsdag, dĂ„ fick vi alltid sockar eller trosor + att vi fick vĂ€lja fika hihi. Vill va barn igen, de va roligare

 

IgĂ„Ă„Ă„r jobba jag ju till 5 sen fortsatte jag stöka pĂ„ i lĂ€ggan. Satte upp mer gardiner som jag köpt för 700 jĂ€vla kuk-spĂ€nn. Gardiner Ă€r ju skitdyrt !!!!!!!!!!! VARFÖR??? det Ă€r ju bara ett hĂ€ngande tyg. JAJA.. de blev fint. Sen stökade jag pĂ„ och försökte fĂ„ lite bĂ€ttre ordning i skĂ„p och sĂ„ hehe 🙂 Det var kul. Sen var jag nere i spökförrĂ„det, redigarade video & duschade och sen var det hopp i sĂ€ng helt enkelt. 

 

Idag jobbar jag till 1630 och sen vill jag fara pÄ SolB hihi, fÄr se om jag och isse fÄr tag i en bil. Jag vill köpa vÀxter, Àr trött pÄ dom tomma krukorna i fönstrena :@ Men fÄr se hur det blir, jag kommer mÄsta Àta luft resten av mÄnaden om jag lÀgger sista slantarna pÄ vÀxter.. men de kan de va vÀrt va?? hihi

 

Sötnosarna <3<3<3 Åhh vill verkligen ha en till vovve hihi….. 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *