ONSDAG

Hello hello baby <3 IDAG HAR JAG NAMNSDAG 😀 JIPPI. När jag var liten var det skitkul att ha namnsdag, då fick vi alltid sockar eller trosor + att vi fick välja fika hihi. Vill va barn igen, de va roligare

 

Igååår jobba jag ju till 5 sen fortsatte jag stöka på i läggan. Satte upp mer gardiner som jag köpt för 700 jävla kuk-spänn. Gardiner är ju skitdyrt !!!!!!!!!!! VARFÖR??? det är ju bara ett hängande tyg. JAJA.. de blev fint. Sen stökade jag på och försökte få lite bättre ordning i skåp och så hehe 🙂 Det var kul. Sen var jag nere i spökförrådet, redigarade video & duschade och sen var det hopp i säng helt enkelt. 

 

Idag jobbar jag till 1630 och sen vill jag fara på SolB hihi, får se om jag och isse får tag i en bil. Jag vill köpa växter, är trött på dom tomma krukorna i fönstrena :@ Men får se hur det blir, jag kommer måsta äta luft resten av månaden om jag lägger sista slantarna på växter.. men de kan de va värt va?? hihi

 

Sötnosarna <3<3<3 Åhh vill verkligen ha en till vovve hihi….. 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *