TISDAG

HEEJ gud endå jag är pigg idag. Fast det var rätt jobbigt att kliva upp men det vore ju konstigt annars, sover man med den mysigaste chihuahuan i ansiktet så vill man stanna i sängen forever hihi. Men tog mig upp och är rätt pigg for the first time! Kanske för att det var ljust när jag gick till jobbet ? vilken underbar feeling. Guud vad jag saknar ljus alltså. Så det är nog därför jag är piggare eller för att jag vant mig vid mina ppiller??? eller för att jag köpt d-vitamin hehe. Först råkade jag köpa fel d-vitamin, då frågade Isak varför jag köpt d-vitamin som ska vara för dom som är över 60 år hehe?? Så har varit rädd att det ska hända nåt förödande, typ klimakteriet. Men jag verkar ha klarat mig.

 

Igår var det en stressful day, men slutade 16.30 och då gick jag å emmis på promenix med Theo, kallt men uppfrisknande. Sen åt jag och isse middag och fixade lite i läggan. Jag fick ta gardinen från mitt gamla rum och alltså HELVITTIS vilken skillnad det blev med en gardin !! Så nu vill jag köpa gardiner i sinne!! hhii 🙂 Känns MYCKET mer hemtrevligt. Sen redigerade jag litegrann och la mig tidigt, typ 21.30. Så jävla skönt, har saknat att sova tidigt hihihi. Har sovit 8 och en halv timma inatt, goals <3<3 Jag kanske har varit trött för att jag sovit för lite helt enkelt hehe. Och sen har jag gjort världens grej av det, ringt barnmorskan och allt hehhe förlåt mig för mitt agerande.

 

IKVÄLL ska jag nog ba redigera?? I think 🙂 Slutar 17 . Vi ses 🙂 <3

 

Okeej en dålig bild från snap men blev så himla bra med gardin. Dom enda glödlamporna jag hade hemma var SUPERSTRONG så jag ska inte ha sådär strakt ljus ju hehhe.. Får visa sen för själva fönsterlampan är också fin 😀Och en väääldigt suddig och inzoomad bild från snap hihi.. me and my love

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *