document.write(”+’ipt>’);

 

 

Har ni sett den här videon med queen Forni?? (jag är btw hennes störa fan och har läst hennes blogg sen hon var typ 17 år hihi) Jag blir iallafall sjukt sugen på testa tandkrämen. Har funderat på tandblekning för jag vill ha tänder like kim and kylie men ifall man får detta resultat med en tandkräm??? såå mycket värdare ju. Jag tror kanske mitt läskintag inte är så himla bra för tändera hihi oj, jag har ju aldrig haft några hål men skulle gäärna vilja ha dom några nyaser vitare som sagt. 

Jag borstar ju såklart tänderna every single day , men min tandkräm jag har nu gör då verkligen ingenting för att dom ska bli vitare, utan typ tvärtom hehe. En riktig sån hära tandblekning man kan göra på skönhetssalonger är ju både dyrt (ja har inte råd ) + att det ska vara skadligt för tänderna har jag hört? Och de vill jag helst undvika för att gå till tandläkaren är inte något favoritintresse direkt hehe. SÅ jag tänker då prova denna, man måste ju endå ha en tandkräm och ifall man kan få vitare tänker på köpet är det ju en win win situation. Eller kan man säga så? win för mig såklart men för vem mer hehe? tandkrämen kanske <3 

 

Så tell me, har ni testat??? Ska ni testa?:D <3

 

(sponsrat inlägg)

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *