HELGEN

Heeej the weekend is over OH NOO, längtar redan tills nästa så jag kan sova ut hehe.

 

I fredags slutade jag ju klockan 4, sen varvade jag kvällen med att springa i tvättstuga / pussa på Isse. Vi såg filmen SPY som jag redan sett på bio men herregu den är så rolig hihi, hade glömt det. 

 

LÖRDAG var jag på stan en sväng, sen spelade jag in video och på kvällen fick jag besök av partypinglorna – syster Fanny, Sara, Alicia & Emmisen. Så vi hade en girls night med drinkar och girltalk

 

SÖNDAG AKA VALENTINE’s DAY – Jag var jävligt trött heheh. Även om jag inte var klapp kanon så blir man ändå helt slut av alkohol alltså hehe. Meen började iallafall med en dusch, sen var vi med vovvarna jippii

 

Idag slutar jag 1630 och sen är kvällen rätt så oplanerad, får se vad jag hittar på

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *