FREDAG!!

FREEDAAG jaaa finns inge bättre än fredagar 🙂 Eller möjligtvis en morotskaka och paraplydrink i ett varmt land men förutom det så är lätt fredagar de bästa!!

 

IGÅRKVÄLL var jag me isse, vi gick prommis med Theo, sen skulle jag duscha håret och sen hann vi inte göra så mycket mer hehe. Idag var jag seg som fan på morgon, som vanligt, är så less på att vara såhär trött men jag orkar inte ens prata om det för det har varit så jävka mycket strul med barnmorskor och apoteket och hela helvetet…….. JAJA ja slutar 4 sen är det HELG. Och har egentligen inga storslagna planer för helgen, har videos jag måste spela in som vanligt och det är alla <3-ans dag på söndag ju!! Men ska man fira det lördag ändå? Det hörde jag i en podd och läste på twitter? Är det för att man ska kunna dricka mycket vin och slippa ha huvudvärk på jobbet? Jag gillar ju inte ens vin. Ehh jaaaja vi har egentligen inga planer alls och vi är rätt fantasilösa hehe…. hjälp

 

Men nåt bra blir det nog tillslut! Förutom att det typ ska vara storm, jag hatar när det blåser på sommaren så GISSA hur mycket jag hatar vind på vintern? det är fan obeskrivligt

 

Nu är det nedräkning till kl 16 sen är det HELG!! Men hallå vad ska ni göra i helgen då??? puss och kram <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *