Perfect Heels!!

 

1.   HÄR     /    2.   HÄR     /   3.   HÄR  


 

1.   HÄR    /    2.   HÄR     /   3.   HÄR  


1.   HÄR    /    2.   HÄR     /   3.   HÄR  

OJOJOJ så många nya & snygga summer shoes !!! Jag kan tycka det är ett helvete att hitta snygga skor som inte har skyhöga klackar men här är det ju ta mig fan bara att välja och vraka !! För på sommaren, om man typ ska på festival eller om man är utomlands är det tyvärr inte helt optimalt med 15cm klackar även om man önskar att det vore det hehhe.. Men dom här ser både FINA OCH SKÖNA UT!! Win win situation som man brukar säga! Så då kan man vara fin OCH ha kul. För ni alla vet väll… en hög och oskön klack kan ju tyvärr förstöra en hel kväll hehe.

Kilklackarna är typ mina favvosar !! Skulle lätt vilja ha dom i sommar på Weekend festival JIHOO. Alltså jag hade inte fattat att Martin Garrix är ju killen som har gjort min ultimata favoritpartylåt?!??! Och i sommar ska vi alltså se han live??? Kommer bli helt sjuuukt hihi. Jaja tillbacka till klackarna, kilklackarna är alltså favoriterna av den enkla anledningen att man får snyggare ben i kilklackar tycker jag hihi. Och dom första skorna är ju helt enkelt en ”måste-klack”. Skulle jag rymma och bara fick ta med mig en sån hära kappsäck är det såna här klackar jag hade tagit med. Och kanske nån brödskiva och handkräm. Snörade skor följer med i modet i år igen och det tackar vi för , det är ju sjukt snygg bara. Och fluffskorna a la Carrie Bradshaw forsätter jag drömma om. Vill egentligen ha en innekatt men tror skorna är både billigare, snyggare och lättare att ta hand om.

 

Hoppas ni gillade mina sommar-sko tips !! <3 På återseende. 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *