TORSDAG

HOHO HELLO<3 ag har egentligen inte så mycke spännande to tell you… vardagslivet ni vet. De händ int så mycke 🙂 Jag slutade 5 igår, då lagade jag middag, duschade, var på långprommis me Theo, redigerade och sen hux flux så var klockan mycke. Isse kom typ just när jag skulle sova så vi hann vara me varann i typ en kvart innan jag va tvungen att sova hehe. 

 

Idag är det torsdag iallafall, yeey! Jag slutar tidigT också yeey! Och snart är det helg DUBBEL YEEY 😀 Planerna för kvällen  är inte särskilt stora, jag ska tvätta håret hehe. Torsdagar är min tvätta hår – dag. Också vill jag sola, de var typ 1000 år sedan jag gjorde det. Jag längtar såå himla mycket tills jag ska till frissan hiihi för nu har det här håret suttit ett bra tag och då börjar det hänga i några ynka hårstrån och det luggas nåt så jävulskt. Meen jag har bokat frissan iallafall så om 2 veckor ska jag dit 😀 Och den här gången ska jag vlogga så ni får se exakt hur det går till, bra va?? 😀 😀 För nu vet dom att jag kommer och att jag har kamera med mig 😉 Jag hoppas ba att vi får in lika mycket hår som förra gången, den tjejan var så jävulskt bra !! JAJA nogsnacka om hår. Jag undrar hur många minuter av mitt liv jag skrivit om mitt hår heheh, säkert 43 timmar om jag får gissa.

 

MEN nu får de vara nog. Hoppas ni mår bra, puss och kramiz <3

 

Här är Theo i soffan igår hahhaha han ser inte klok ut <3 Han ser verkligen less ut och längtar till helg. Vi är så lika , jag och min son <3 hihi

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *