Tror jag är döende , tyvärr

Hej, från en döende kvinna. Ja jag början fan tro att det är sant. Jag har ju sagt hur trött jag varit och det blir bara värre, jag har varit som en jävla zombie hela veckan + haft huvudvärk. Idag hände det som inte fick hända, jag försovde mig och vaknade 20 min innan jag skulle fara till jobbet !! SERIÖÖST vad händer???? jag har aldrig försovit mig så i hela mitt liv??? KAN DE VARA PPILLERNA?? Snälla om ni har någon erfarenhet av vinelle så får ni gääärna säga om ni haft problem??? 

 

Igår var jag ju också trött som fan men det kan ju inte hindra mitt liv så efter jobbet var jag tvungen att spela in en video, sen for jag och Isse och handlade på Maxi, sen åt vi, sen skulle han fara tillbaka med bilen så då redigerade jag och sen såg vi lite av Parneviks men sen var jag tvungen att sova.

 

Så det är mitt inte så roliga men trötta liv just nu. Jag hann iallafall i tid till jobbet?? Fattar inte hur?? 20 min brukar det ju typ ta för att få dit ett bra bryn? hehe. Men ok de blev ju inte det snyggaste brynet precis. Idag slutar jag 5 och sen har jag inte så jävla många måsten för första gången. Har redigerat det som behövs så då kan jag vila idag. Om det kallas vila när man ändå jobbar 8 timmar? jag kanske håller på att gå in i väggen? ppiller eller vägg va tro ni?? Hoppas ni mår bättre hejhej <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *