TISDAG

HELLO my little sunshines<3Hur har ni de?? 

 

Igår slutade ja 16, då blev det stressigt som fan. När jag var hem på lunchen upptäckte jag nämligen att Theo gjort en liten olycka på mitt täcke…………… så jag fick akut-boka tid i tvättstugan för att tvätta täcket. Oj så stressigt och jobbigt. Och jag var så jävulskt trött, de var nog de värsta. Sovde lite när täcket var i maskin men alltså var fan bara ännu tröttare efter det..

 

Jaja kvällen spenderades till att redigera jävel och locka håret och periscopa hehe. Sen kom Isse hem och va gjorde vi då egentligen.. jag vet inte vi tjollrade på hehe och sen somnade jag som Jesus efter nattvarden.

 

Idag är jag trött och har ont i huvudet som vanligt. va fan är problemet? Har jag d-vitaminbrist? Är de mina nya ppiller? De känns som att de var i samband me bytet problemen uppstod???? fan alltså nu ska jag googla

 

Idag måst ja spela in en video och redigera jävel igen. Det känns liiite jobbigt med denna huvudvärk. Hoppas de blir bättre under dagen iallafall . Men jag slutar 4 så förhoppningsvis kan jag lägga mig tidigt ! Jaja vi ses senare i livet <3 hej

 

  

En pic från helgen, partygirls <3<3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *