HELGEN!

Heej och förlåt för min långa frånvaro!! Jag kan köra en snabb genomgång vad som hänt hihi.

 

FREDAG: Var jag ju ledig!! Drömmen! Hade tänkt kliva upp tidigt men de gick åt h-vete 🙂 Såå sov lite väl länge hihi. Isse och Theo for till hans stuga och jag spelade in videos all day long 🙂 Seen kom isse tillbaka, då gick vi till hans parents för att låna bil, sen köpte vi mat, for till han, va på ica, sen skjutsade han hem mig och då kom EmmaP på besök. Vi chilla väll mest och hade lite catch up <3

 

LÖRDAG: Gick på stan en sväng på dagen, sen gjorde jag mig i ordning för Amandas kalas hihi! Såå vi var hos henne och partajade tills vi gick ut på verandan.

 

SÖNDAG: Var jag en riktig husmora. Tvättade, städade, dammsugade, torkade golv , ja hallelujah. De tog hela fucking dagen hehe. När Isse kom hem igen köpte vi mat och sen ba hade myskväll <3

 

 

Klänning – HÄR

 

Idag är det då måndag för er som missat det. Jag var tröttare än satan själv imorse så jag längtar helt enkelt tills jag kan gå och lägga mig igen hehehe. Men slutar 4 idag iallafalld så då kan jag lägga mig 16.10 kanske om jag inte piggnar till. hej då<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *