SNART HELG HIHI :)

Hello there my little angels. Igår var jag nåt så förbannat trött så det var nästan sjukligt. Jag slutade 5, då hämtade jag ut paket och det blev nästan som julafton hihiii. Sen duschade jag, målade nagel, var med isse & kramades med theo. Fyfan vad jag saknat Theo. Jag är halv utan att få min dagliga dos av Theo. Så inatt sovde han med oss och han är så himla söööt och fiiin <3 eller ja det är dom ju båda två, mina killar alltså hihi !

 

Idag var det ett helvete att kliva upp, har varit så himla trött den här veckan så jag fattar fan inte vad som är felet. Är det pga stress? sömnbrist? vätskebrist? gravididet? röda hund? arabies? Hoppas inte på dom tre sistnämnda.

 

MEEN idag mina vänner är det ju som en fredag för mig eftersom jag är LEDIG imorrn !!! goals!! såå jag vill göra nåt jättekul.. typ bio. Fast det går inga bra filmer lolzi. Vi får se . De kanske slutar med att jag lägger mig klockan 8 hehe skulle inte förvåna mig. Måste ändå upp före fan imorrn för har jag miljoner videos som MÅSTE bli klara oojoj puss å kramis.

Min älskade lilla prins <3

 

I ett av paketen jag hämtade ut igår låg bland annat detta underbara kuddöverdrag.!! Ända sedan första gången jag föreställde mig en egen lägga har jag tänkt på ett sånt här kuddfodral hihi. Så TACK bästa Sealoe !!!!<3 Fick massa andra grejer också, tavlor, doftljus, bricka, ett till kuddfodral!!! omg fick nästan hjärtinfarkt för det var så fint !! kan visa allt i en video 😀 <3 HÄR hittar ni Sealoes webshop !

 

Och Rebeccas nya fransar som jag fick i början av veckan <3<3 Kommer såklart visa dom i en video också 😀 Och såg ni att Rebecca la ut denna bilden och taggade mig hihi.. Kan ni tänka er känslan när man får upp i sitt feed ”Rebecca_Stella” har taggat dig i ett foto, omg

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *