Zanzlöza Zmycken

 

Ni vet ju att örhängen är en av mina stora laster här i livet. Och ett märke som jag verkligen älskar är Zanzlösa Zmycken. Dom är tyvärr lite dyrare men dom är ofta GALET snygga + att dom inte görs i så himla många exemplar. 

 

Märket finns i en del Glitterbutiker och sen finns det 2 butiker i Stockholm. Jag vill VEEERKLIGEN besöka nån av dom!! Ska fråga isse om han tycker om den idén när vi ska till el stockholmo hehe. Jag har hitills två par örhängen and I love them so much!!

You might also like

Caroline Roxy - Autumn vibes Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Contact Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Glow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *