ONSDAG

Heello there. Igår slutade jag som sagt 7 på kvälla såå man hinner ju inte göra så mycket mer. Isse kom iallafall och vi ba chilla och sen var jag tvungen att lägga mig typ direkt kändes de som.

 

Imorse var det ett helvete att kliva upp, var sååååå sjukligt trött. Vet inte hur många gånger jag ställde om klockan! men tog mig upp till slut.. och såg Sofias änglar. Alltså det är typ mitt favoritprogram fast jag klarar egentligen inte att se det, vill flänna varje gång oj oj oj. Idag ska jag jobba över en halvtimma och sen har jag egentligen ingen mer plan än så. Den som lever får se. Men kan lova att det inte blir många knop pga trötthet och huvudvärk. Har typ haft konstant ont i huvudet den här veckan pga stress över att jag har så mycket att göra. Och kan inte göra bort det heller utan måst vänta till helgen. Som tur är, price the lord, så är jag ledig på fredag! Längtarr

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *