Blommor & Choklad

HEEJ!! Alltså igår efter jag slutade var jag så jävla effektiv. Jag sprang mellan tvättstugan och datorn och hann tvätta skitmycke + redigera klart två videos !!  Och jag måste säga att det är ganska kul att tvätta , speciellt om man lyssnar på podd samtidigt. Eller för att sköljmedel luktar så jääävla gott. Alltså jag har aldrig tänkt att jag ska börja knarka men igår funderade jag på om det finns risk att jag blir beroende av att sniffa sköljmedel. 

Jaja sen kom min syster på besök och hade med sig blommor och choklad! Alltså blev sååååå himla chockad och GLAD <3 Hon gav dom alltså för att gratulera till 50K prenumeranter !! Världens bästa syster <3 Och det kändes så himla bra att veta att någon mer i min närhet stöttar mig och är glad för min skull <3 inte ofta jag känner så. TACK FANNY det betydde verkligen så himla mycket <3   

 

Sen fortsatte jag med tvätten tills Isse kom och jag blev glad igen. Hade endå varit sur och nere hela dagen förutom den lilla stunden Fanny var förbi men sen var jag glad resten av kvällen tack vare Isse. Han kan verkligen få mig från ledsen till glad på 0,1 sekunder <3 Oj det blev mycket kärleksförklaringar i detta inlägg hehe

IDAG ÄR DET IALLAFALL tisdag som ni kanske redan vet, jag jobbar 8-7 så de blir en låång dag men de ska nog gå bra 🙂 Om jag inte råkar ut för ett brott. Tidigare idag när jag tog ut pengar komme det en skum kille och frågade vad klockan var! JUST när jag tog ut pengar, varför frågade han just mig som tog ut pengar när det fanns 100 andra personer?? Jag hade dessutom hörlurar i så hörde honom inte ens från början!! Och det värsta av allt: DET SITTER EN KLOCKA PÅ VÄGGEN OVANFÖR MITT HUVUD!!! så jag bara peka på den och sa: de finns en där. HEHE men alltså seriöst vad hade han för sig?? Han såg konstig ut och jag var jätterädd. De var dagens otäcka upplevelse. Hoppas de inte blir fler. 

HEJ DÅ <3

Posted in: TIPS, Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *