MIN HELG

HEJ!! <3 Då var de måndag igen och helgen har gått lika jävulskt fort som vanligt!

 

I FREDAGS slutade jag lite tidigare och sen gick jag på systemet as planned. Sen gick jag hem och tog ut theo en sväng, spelade in en video, gick och solade, såg litegrann av en dålig film,  duschade. Eh jaa de var min kväll, inte så jävla händelserik hehe 🙂 Eller jo egentligen men inga kul grejer.

 

LÖRDAG gick jag på stan en sväng på morgonkvisten. Eller okej typ klockan 12 hehe. Sen gjorde jag mig redo för partaj, spelade in en video och sen for jag på fest hos Alicia! Tyvärr var större delen av kvällen ett onödigt jävla drama såå de var inte så kul

 

SÖNDAG redigerade jag videos.. typ bara de ja hehe. Sen kom äntligen isse och vi åt bullens korv och såg en ganska bra film tycker jag hihi. Den var med Martina Haag och Ola Rapace, minns inte va den hette men ni borde se den. Sen var det bara annat drama på söndagen och jag är så jävla less. Hade jag inte haft Isse där vet jag inte vad jag gjort.

 

JAJA Idag är det måndag och jag vaknade och såg att jag fått 50 000 PRENUMERANTER PÅ YOUTUBE !!! Alltså det är ju sjuuuukt, kan inte förstå hur många människor det egentligen är. Sjukt KUL iallafall and I love you all som följer mig där , ni är fan bäst <3 Annars är jag förbannat trött idag, slutar 4 och ikväll ska jag tvätta 🙂 Fun times. Är egentligen stressad som ett AS över denna vecka… Har som sagt tvätttid hela kvällen ikväll , imorgon har vi APT med jobbet, jag har typ 4 videos jag måste spela in, 2 skypemöten och aa shit pommfritt säger jag hehe. Vi får se hur det går. Vi ses snart igen , hej <3

 

 

Några enstaka PICS från helgen iallafall! <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *