FRIYAY!!

FREEDAG tack gode guden för det. OJ så fort denna vecka gått !! 

 

Igår slutade jag 4 och sen vet jag inte riktigt var kvällen for iväg. Den gick fort som fan hehe. Men iallafall så gick jag me theo, solade , lagade mat. Sen skulle jag prova på imovie på isses data och det gick ändå ganska bra 😉 Bättre än andra redigeringsprogram jag försökt ladda hem och prova på men jag vet inte vad för skit jag haft innan. SÅ DET BLIR NOG BRA  😀 Sen duschade jag skiiiitlänge, gjorde hårinpackning, raka ben och alla såna livsviktiga grejer som är bra för både kropp och själv. Sen var de hopp i säng

 

Idag är det fredag och jag är ALLTID så jäävla seg på fredagsmorgnar hehe. Men kom mig iväg till jobb!! Slutar 4 idag och då ska jag förbi bolaget så jag slipp göra de imorrn men det är väll egentligen min enda plan för kvällen?? Får se va ja hitt på! Tänkte spela in video men jag känner redan nu hur trött och slut och huvudvärkig jag är idag. Den som lever får se

 

Snyggt att man ser ppiller längst fram hehe. Upptäckte igår att jag hade helt slut ppiller så på rasten skulle jag fixa nya och jag undra va det är jag fått egentligen???? När kassakvinnan tog fram dom hade hon en rynka i pannan och sa att ”de här ska typ vara samma som cerazette” men hon såg jävligt konfunderad ut. Men jag fick äntligen ta del av rabatten som alla andra fått JIPPI hihi så jag brydde mig inte så mycke. När jag kom hem och kollade på dom blev jag konfunderad igen, på själva kartan står det inte dagar som vanligt utan konstiga tecken. Onsdag vart typ O/K eller nåt sånt?? ja ba jaha??? Sen var intstruktionen (eller va säger man??) som följde med typ tjockare än bibeln!!! Så jag undrar egentligen vad jag fått? Konstiga knarkpiller från Arabien?? Ja man kan ju alltid hoppas 🙂 Nej skoja de blir nog bra. Oj jävulen så lång text om min ppiller-historia haha. Jag återkommer ifall jag får konstiga biverkningar. Eller så kanske ni kan slå en signal om ni märker att jag börjar se hög ut i alla videos.

 

Oj va jag babblar, HEJ DÅ <3 

 

Kommentarer (1)
  • Anna

    Hej! Jag jobbar på apotek och tänkte bara lugna dig för ja det är samma som cerazette (enligt läkemedelsverket). Dock kan visa vara känsliga och känna av en skillnad och i så fall kan man ju absolut få cerazette om man vill men de är ju dyrare tyvärr! O/K tror jag det står för det är en nordisk förpackning, onsdag heter keskiviiko på finska :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *