Tacodejt

HEEJ!! Igår slutade jag halv 5 och då gick jag dirr och köpte en sammetskudde till soffan hehe. Älskar sammet!! Såå himla fint!

 

Sen gick jag hem och efter ett tag kom Isse. Vi for på COOP och köpte allt vi behövde till en tacomiddag! Så isse stekte köttfärs och jag hackade grönsaker. Jag håller mig alltid borta från sånt som måste stekas eller tillagas så isse får alltid sköta den biten hehe. Jaja blev en romantisk tacodejt hihi <3 Sen skulle han på skejtboard och då städade jag och såg fångarna på fortet.

 

Hämtade honom vid halv 10 och sen for vi till han och hämta DATORN HIHI YEEEY. Det är alltså ingen bärbar grej utan en stor jäkla skärm hehe. En imac 27 tum för att vara exakt tror jag att han sa??? Så ett problem är väll att jag inte rymmer den någonstans så just nu står den på köksbordet hehe.. men spela roll jag är sååå taggad på att äntligen kunna testa imovie yeey 😀 

 

Isse ska nämligen på någon JÄÄVLA pimplings-utflykt??? hehe nej skoja men ja han ska pimpla fisk?? så när han ändå inte ska vara hemma kan jag ägna min fulla tid till imovie och hårinpackningar! Så det är väll typ min plan för kvällen hihi.

 

Alltså är lite förbannad på den här bilden, hade varit vääärldens finaste bild om han inte skulle prata med en polare i telefon just i denna sekund hehe. Men får skylla mig själv när jag inte förvarnar att vi ska ha fotosession hihii!!!

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *