Perfekta NUDE festklänningen!

 

Klänning – HÄR

 

I helgen ska jag på fest hos Alicia och hade mer än gäääärna haft denna goding!! Looks absolutely gorgeous!! Perfekta nude-färgen och ryggen är to die for. Tror ni man får snygg röv?? De tror jag!! Nu är jag trött på svart och paljetter och redo för vår-kulörerna hihi yeey! Ska ju dessutom vara varmt i helgen!! För om jag är trött på paljetter är det inget i jämförelse med hur trött jag är på vinterkyla. fyfan. Vill ha vår och bara lår och vårtgårdar. Nej skoja, inte vårtgårdar bara lår. Men lyckan lär inte bli långvarig för enligt mina efterforskningar blir det 15minus igen nästa vecka…..

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Caroline Roxy - Verket Paulina Danielsson - UVI Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Destination unknown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *