Onsdag

Hello there <3

 

Igår jobbade jag till 4 och då mötte jag upp isse och sen gick vi hem . Gick en sväng me theo, åt middag, jag redigerade och bloggade hhehe. Sen for han på skejt och då hade jag spa. Duschade, gjorde ansiktsmask och målade nagel. Sen var jag sååå himla trött och fick huvudvärk från helvetet!! Så jag slocknade dirr jag la mig kl 10 hehe. 

 

Idag hade jag kind of sovmorgon så började 7.30! Slutar 16.30 och ska fråga isse om vi kan fara och hämta hans dator då, jag ska få låna hans MAC, HIHI han är bäst.

 

 TITTUT… hihi..

You might also like

Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Svar på tal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *