WEEKEND FESTIVAL

 

NU har Weekend festival släppt sina två första headlines, Tiesto & Martin Garrix !!! Jag är redan nu sjuuukt taggad hihi. Jag har aldrig varit på någon sån här stor motherfucking festival så jag tror det kommer bli såå jäkla kul. Jag har liksom varit på typ Trästocksfestivalen. En gratis och alkoholfri festival i Skellefteå 🙂 LOL 

VISST SES VI DÄR DÅ???weekendfestival.se kan ni redan nu signa up er för biljettsläppet 😀 och om ni är osäkra, kolla teaservideon HÄR, för då förstår ni hur sjukt det kommer bli`??? YEEY TAGGA HIHI

P.S och kom ihåg tävlingen på min insta där ni kan vinna biljetter!!! @saandrali heter jag ifall ni missat det 😉

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - 75 ÅRS FEST!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT.. BYGISELA - TODAYS BRUNCH Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *