Tisdag

Goodmorning beautiful animals <3

 

Igår slutade jag 4 och då kom isse och surprising mötte upp mig utanför jobbet hihi jippi <3. Sen gjorde vi väll inte så himla mycket, gick med theo och chillade och ba va me varann hihi. La oss ändå i bra tid och jag somnade som vanligt efter 5 min. Men så trött blir man på kvällen när man kliver upp halv 5!!

 

Idag försov jag mig en timma men jag hann ändå se Det okända och komma i tid på jobbb. Alltså ÄNTLIGEN har Det okända börjat om!!!!!!!! Faan så länge det har varit borta. De är mitt favoritprogram efter Paradise Hotel. Det är egentligen ganska likt varann, konstiga ungdomar som har lågt IQ. Hehe nej skoja ba för det är oftast gamla människor med lågt IQ som är med i Det okända. 

 

Idag slutar jag 4 🙂 Då ska jag vara flitig. Jag har påbörjat ett samarbete med ett företag där man gör träningspass hemma, passar mig som handen i handsken eftersom jag inte gillar att andra människor kollar på mig hehehe. Det sitter i sen jag var liten och hatade gympa. Meen aa provade förra veckan och jag hade nådig träningsverk men det är ganska kul hihi. Sen har jag redigering to do!! See you I love you

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *