KLÄNNING TILL GULDTUBEN?? 

1. HÄR   /     2. HÄR  /      3. HÄR

 

4. HÄR    /    5. HÄR   /    6. HÄR

 

 

 

NU BÖRJAS DET IGEN…. Klädpaniken inför Guldtuben alltså. Förra året hade jag en vit enkel klänning men i år vill jag gå lite mer all in hihi. Det är ju trots allt en gala med röda mattan och hela rubbet så är det någon gång jag får lov att vara finklädd så är det väll ändå då!!!! hiihi. Sååå jag vill gärna ha en lite ljusare klänning eftersom jag är less på vintermörker och snart är det ju vår visst !!! I slutet av mars är guldtuben så ett stort problem är ju JACKA !!!! Man måste ju ha en jacka för att undvika köldskador och hårda nipples, men hur lätt är det att hitta en jacka som passar till en fin klänning??? Kan vara svårare än att veta roten ur pi. 

 

Så det där får jag nog klura på ett tag iallafall. Jag är iallafall skittaggad på Guldis hihi!! Förra året var sååå kul och jag tror det blir ännu roligare och storslagnare i år 😀 Också är jag taggad på att fara till El Stockholmo !! Alltid kul i Stockholmo. Och att jag tvingat Isse att följa hihi

Kommentarer (1)
  • Köpa

    Vet du vad, de går att köpa axelbands tejp 😉 de sitter som klistret tills du tar bort det. Och klarar en svettig utekväll på dansgolvet. Kostar bara 60kr finns på twilfit 😉 KÖP!!! Haha . Absolut värt pengarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *