HELGEN

Heejsan, nu lovar jag att gå tillbaka till vanlig uppdatering hihi sorry <3 

 

I lördags var jag på Stinas 20års kalas , så himla bra uppstyrd fest hihi och kul. Men jag gick hem rätt tidigt för jag var inte  helt 100 hehe. Men under den endå ganska långa promenaden hem kvicknade jag till och kände att jag kunde ju fan inte gå och lägga mig redan hehe. Så jag följde med Johan och Juan ut på klubben en sväng!! Men när klockan närmade sig 2 träffade jag upp Isse som varit på en annan klubb. Så vi gick och åt och sen var de läggdags hihi. Jag somnade dock me smink och vaknade klockan 7……… då råkade jag hälla ut ett fullt glas med treo på golvet och sen doppade jag morgonrocks-snöret i toaletten. En mindre bra början på dagen.

 

Om ni undrar om jag är cpstörd som har en krona på mig när jag går på fest är det såklart för att det var en del av dresscoden såklart hehe.. man skulle alltså ha en huvudbonad!

 

 

Jaja , söndagen efter treo och morgonrocks-incidenterna somnade jag igen och sen vakna vi typ 12!! Ojoj. Då duschade jag dirr för jag står inte ut när håret luktar fest hehe. Klockan 2 hade jag min första tvätt-tid någonsin. De gick sådär hehe men mamma hjälpte mig som tur var <3

 

Isse for till sina föräldrar och då for jag till min mamma , åt middag och kollade i Theos anal. Alltså lilla stackaren har fått en sår-böld i analen.. ojojoj <3 Jag vet inte om det är så kul för er att läsa om theos anal?? Tycker det är viktigt att antecka dock hiiiih. Sen for jag hem och då redigerade jag videos till isse kom tillbaka och vi hade myskväll<3 Såg en dålig film, finns inga bra filmer nu ju!!! Men spela ingen roll, skulle kunna se dåliga filmer varje kväll om jag får vara me isse hihi

 

Om jag fick välja skulle alla kvällar få se ut såhär 

 

Idag är det måndag och jag var fruktansvärt jäkla trött imorse alltså… slutar jobba kl 4 och då vill jag hem och sova.!! hej <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *