TÄVLING – WEEKEND FESTIVAL!

 

T Ä V L I N G !!! PÅ MIN INSTAGRAM!! @saandrali


5-6 Augusti kommer norra Europas största festival ”Weekend Festival” till Sverige! Festivalen har haft 150.000 besökare 2015, både i Helsingfors och Pärnu i Estland med artister som Avicii, Tiësto, Armin Van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Calvin Harris och många fler.

I samarbete med @weekendsweden#wknd16 har jag nu fått chansen till att lotta ut 2 biljetter till festivalen som kommer att äga rum på Östermalms IP.

För att tävla behöver du bara :
1. Tagga 3 vänner i kommentarsfältet på instagram
2. Följa @weekendsweden och mig på instagram

Tävlingen avslutas den 1 Februari, glöm inte att ni redan nu kan ”sign up” på deras hemsida för att säkra din biljett inför förhandsköpet den 8e Februari då det tidigare sålt slut till festivalen. Det har jag!

LYCKA TILL!

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *