BIO

HEEJ 🙂 Idag Ă€r jag pigg och alert 😀 kanske för att jag rĂ„kade försova mig och sov en timma lĂ€ngre Ă€n vanligt hehe.

 

IgĂ„r slutade jag klockan 4, dĂ„ gjorde jag lite all i allo. StĂ€dade , hĂ€mtade Theo, duschade, Ă„t middag, redigerade OSV. Medans jag vĂ€ntade pĂ„ Isse tĂ€nkte jag powernapa litegrann men det blev lite lĂ€ngre Ă€n planerat hehehe sĂ„ det blev lite stressigt för vi skulle pĂ„ BIO JIPPI 😀 Jag Ă€lskar ju bio!! Vi sĂ„g ”En man som heter Ove” och den har vi bĂ„da tvĂ„ velat se skitlĂ€nge hihi. Den var rolig ibland, men ocksĂ„ sorglig och fin. Men bra!!! Blev lĂ€ggdags vĂ€ldigt sent för vi var inte hemma förrĂ€n halv 12. SĂ„ var nog dĂ€rför jag försovde mig hehe men jag hann ju Ă€ndĂ„, Ă€r bara lite fulare Ă€n vanligt. Men skönt att sova ju hihi

 

 

Idag har jag en lĂ€ngre dag sĂ„ slutar 5 🙂 see you later alligator <3

 

 

Oj sÄ dÄlig kvalle hehe.. men hÀr Àr isse pÄ bio 

 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *