BIO

HEEJ 🙂 Idag är jag pigg och alert 😀 kanske för att jag råkade försova mig och sov en timma längre än vanligt hehe.

 

Igår slutade jag klockan 4, då gjorde jag lite all i allo. Städade , hämtade Theo, duschade, åt middag, redigerade OSV. Medans jag väntade på Isse tänkte jag powernapa litegrann men det blev lite längre än planerat hehehe så det blev lite stressigt för vi skulle på BIO JIPPI 😀 Jag älskar ju bio!! Vi såg ”En man som heter Ove” och den har vi båda två velat se skitlänge hihi. Den var rolig ibland, men också sorglig och fin. Men bra!!! Blev läggdags väldigt sent för vi var inte hemma förrän halv 12. Så var nog därför jag försovde mig hehe men jag hann ju ändå, är bara lite fulare än vanligt. Men skönt att sova ju hihi

 

 

Idag har jag en längre dag så slutar 5 🙂 see you later alligator <3

 

 

Oj så dålig kvalle hehe.. men här är isse på bio 

 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *