HELGEN !

Monday morning baby!!

 

I fredags var jag sjuuuukt trött, fick sluta lite tidigare så 15.15 gick jag på systembolaget och direkt hem och sovde en timma, sååå skööönt. Sen åt jag middag, jag och hämtade ut paket, solade, och sen kom emmisarna på besök. Dom hjälpte mig med soffbenet jag fixat på lunchen. Trodde det skulle va problematiskt att få ett nytt men jag visade bara det trasiga och fick ett nytt dirr 😀 😀 YEEY 😀 Så nu har jag äntligen en soffa! Vi joinade även min mamma och emmas mamma Ulrika för dom var med varandra också hihihi. Men alla var trötta så vid 10 sa vi godnatt och sen var det läggdags för mig.

 

Lördags hade jag tänkt kliva upp tidigt men de gick inte så bra heheh. Aja, hela dagen gick iallafall till att sminka + spela in video hihi. Sen skulle jag även städa och sånt för på kvällen skulle jag ha första partyt i min lägga!! Så vid klockan 7 anlände partypinglorna och vi festade less. Hehe nja men allt gick bra även om jag många gånger funderat på om jag verkligen gjorde rätt i att köpa en vit soffa.. men man kan ju ha en filt på och då går det bra hihi. För fin är den ju iallafall!!

 

SÖNDAG var jag heelt körd. Vaknande tidigt för att stiga upp och redigera men då kom jag på att jag hade ju glömt säga rabattkoden. Så fick sminka mig litegrann men de var därför jag var så ful i slutet på sista videon hehehhe, fyaan så trött jag var . När jag fixat klart det for jag och Isse på Solbacken, först åt vi korv och sen handade vi på maxi. For på Jysk också för att jag skulle köpa fönsterplast, det var egentligen det huvudsakliga målet men de va såklart slut :@ Så vi for hem och sen ba tog de lugnt. Finns inge bättre än att ligga i isses famn i soffan när man är trött hihi.. goals

 

Sen lagade han mat åt oss gullegubben och sen hyrde vi film som var ganska kul hihi. Sen var det läggdags men blev sent och sen hade jag svårt att sova. Har alltid svårt att sova på söndagar.. så idag är det inget att snacka om. Började 06.45 så ni kan ju gissa om jag var pigg när väckaren ringde.. NEJ!! Är lika trött som Jesus var dom sista timmarna på korset. Har dessutom ont i hela kroppen.. vill dö. Ska typ sova direkt jag slutar idag!!! Hugs and kisses hoppas ni också haft bra helg <3

 

 

Älskar min nya klänning från Rebecca Stella !! Med rabattkoden ”Lindahl20” får ni 20% rabatt på ett helt köp 😀 <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *