Fräschaste skorna i vår !!!

HÄR

 

HÄR

 

 

Jaaaa alltså Nike gör det igen. Vitt, guld och beige… det är fan färgerna på min själ. Iallafall på våren. På vintern har jag svart själ. Nej men seriöst HUUUR snygga skulle inte dom här vara i vår????? Ska önska mig när jag fyller år hihi!! bara 4 månader kvar ju hehe. Men är ju ändå inte så aktuellt att ha dom här skorna när det är över 20 minus… FYFAAN vad jag är less vinter å kyla. Mitt mål i livet är fan att kunna bo i ett varmt land när det är kallt här. Eller ja under vinterhalvåret menar jag, för kallt är det ju fan alltid. Men vill ju ändå bo hemma när det är stadsfesten 🙂 hihi. Och då brukar det ju typ vara 0-gradigt på kvällen…. vafaaan jag vill ha tropisk värme. Det enda jag är rädd för är att jag ska få Kim K ben igen.. alltså att dom svullnar upp och blir lika stora som min skalle. Mamma sa att det var för att jag druckit för mycket alkohol. Kanske ska prova fara utomlands utan att dricka alkohol ? Fast visst lät det tråkigt? Oj, nu spårade jag. Ville ju bara tipsa om en sexig sko till våren. Tack för mig <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *