FRIDAY

 

HEEJ bitches its friday 😀 😀 YEEYYY!! 😀 <3 Älskar fredagar. Ska gifta mig på en fredag.

 

IGÅR efter jobbet var det full rulle, jag hann redigera klart en video och sen kom isse och hans bror och hämtade mig för vi skulle HÄMTA SOFFAN 😀 yeey den kom hihi!! Så dom hjälpte mig att bära in den och så för jag är ganska jättedålig på bära grejer och sånt där fysiskt arbete med att sätta en släp på en bil och så hehe. Och att köra bil med släp vågar jag inte alls ojooj.

 

Senare på kvällen skulle jag och isak sätta ihop den men tror ni inte ena benet är paj?? JAG VISSTE att det skulle bli nå jävulskap. Så idag på lunchen måste jag och mamma på Mio för att klaga och jag hoppas verkligen dom har inne ett ben, annars… Slutar iallafall 4 idag och sen har jag som inga planer. Måste upp tidigt för att spela in videos så jag är stressad redan nu hehe.. Så blir nog bara lugnt ikväll och jag måste busa mig hehe. Tack å adjö vi ses <3

 

 

 

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Verket Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *