TORSDAG

Hello, can you hear me??? Jaha så himla bra. Igår jobbade jag till 5, sen hann jag bara hem en liten spillevink och sen gick jag till stan igen för att möta upp tjejerna. Det var ett kärt återseende med Signe och det var så kul att höra om hennes äventyr. Älskar när vi kan vara samlade <3 skrattade så himla mycke, dom e bäst <3

 

Vid 9 gick jag hem och då var en kille där. Vi ba myste och såg bak-program <3 Sen råkade jag vara uppe lite väl länge (kl 12) och det kändes på morgonen kan ja lova. Trött som en trana men ändå glad, de är jag idag hihi. Slutar 4 men känns som jag har en himla massa jag måste göra idag = sola, busa mig, redigera vlogg, tvätta håret.. ojoojoj hur ska de gå 🙂 bra hoppas jag 🙂 Sen måste jag ringa och fråga vart fan min soffa håller hus????? Visste att det skulle bli nå jävla krångel !!!!! hej

 

Kommentarer (1)
  • Agata

    Hej! Jag hade köpt min soffa från Mio och det tog fyra-fem veckor. Mio är alltid sena med sina soff leveranser. Det tog en evighet för en annan kompis oxå. Sen när de skulle leverera min soffa så fick den inte plats i hissen. De frågade inte ens efter mått när jag köpte soffan heller. I vilket fall så fick de ta tbx soffan, såga en del av den och komma tbx igen. Det tog såklart tid. Och jag fick betala för leveransen två gånger…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *