INNE I DATORN IGEN HEHE…

HEEEJ JAG ÄR INNE PÅ MIN DATOR IGEN 😀 Som ni kanske redan listat ut eftersom jag lagt upp en video 😀 Men åhhh jaaaa äntligen kan jag andas igen!!! Igår satt jag och försökte fixa den i typ 5 timmar… Hp-supporten SÖÖÖG och sa ba att jag måste systemåterställa. Jag vägrade. Så jag kämpade på egen hand och skulle försöka boota (`?) datorn men jag fattade ju knappt vad jag gjorde utan försökte bara följa tutorials på google och youtube hehe. MEEN som tur var kände pappa en data-expert så nu är den tillbaka och allt är kvar !! Till och med bättre är den för nu har jag ett fungerande virusprogram YEEEY 😀 ÅHH förstår ni känslan av att det här helvetet äntligen är över hehe???

 

Så igår på kvällen när datorn var på rehab gick jag och solade, sen hämtade jag paket, duschade och sen kom Isse 🙂 Vi kollade på skejtvideos som inte är min favorit men dom var tydligen bra att somna till hehe. Alltså jag är så trött på kvällarna så det är inte ens kul. Jag kan helt omöjligt se en film utan att somna efter 5 minuter typ. Ganska jobbigt faktiskt hehe. 

 

Imorse var jag sååå jävla seg och snoozade alldeles för länge, jag som aldrig brukar snooza!! Men kom mig iväg iallafall fast jag har det fulaste håret jag någonsin sett men det är väll inte hela världen. Ikväll ska vi ha reunion, våran Signe har kommit tillbaka efter att ha varit på äventyr ute i världen <3<3<3 Så det blir mys!!! HEJ DÅ <3

 

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *