Hej från panik-apan 🙂

 

Jag har lyckats låsa ut mig själv från min egen dator och har därför extrem panik… MEEN Igår jobbade jag till 4, sen åt ja midda, städa lite och sen for jag och mamma på Solbacken. Vi handlade lite av varje men glömde köpa tvättmedel som egentligen var meningen med det hela hehehe. Vi var även och hämtade ut paket och min matta hade kommit och det blev såå bra , vill ba ha soffan NUUUUUU. Men förhoppningsvis kommer den i veckan 🙂 Om Mio kan hålla sina ord.

 

När allt var frid och fröjd skulle jag redigera en video men då fuckade ljudet ur som vanligt så jag skulle prova starta om datorn. De var då den ville ha ett lösenord och jag har inte en jävla aaaaning om vad de kan vara??? Så jag satt hela kvällen med att försöka lista ut hur jag ska kunna ta mig in i datorjäveln igen. Det gick inte alls. Så idag har jag fortsatt panik och klump i magen , alltså måste försöka ringa nån support som kan hjälpa mig för jag kan INTE systemåterställa hela datajäveln , hellre dör jag. Åhhh jag orkar inte med detta just nu. Hej då, vi kanske ses igen.. kanske inte.. 

 

 

Enda positiva med gårdagen var att jag fick pussa Teddy och Isse

 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *