HELGEN

 

HEEEJ de är måndag hur känns de?? Lite jobbigt tycker jag.

 

Helgen har iallfall varit bra men kändes fan ännu kortare än vanligt!! Fredags jobbade jag ju till 5, när jag slutade for jag hem och spelade in video och sen hux flux så var klockan 8. Då skulle jag redigera så det blev ju inte så mycket mer gjort än så hehe. Isse kom sen på kvällskvisten men båda va skittrötta så vi somna typ direkt. Eller vi såg litegrann av Jägarna 2 hehe

 

LÖRDA gick jag på bolaget dirr jag vaknade. Sen gjorde jag mig i ordning för partaj. Så vi var ett gäng hemma hos Emmisen och sen gick vi på verandan. Skoj på party med polare som vanligt!! <3

 

SÖNDAG var ingen kul dag. Jag var ba deppig och hade ångest…. dont know why.  Emmisen kom iallafall förbi på kvällskvisten och då kändes de bättre. Vi ba chitchattade medans jag målade naglarna hehehe. <3 Sen somnade jag som en baby. Älskar min nya säng så jävla mycke hehhee. Förut somnade jag på 3 minuter i min gamla säng men nu snackar vi kanske 3 sekunder heheh.

 

Imorse var jag ändå skittrött och det känns fortfarande jobbigt att börja dagen utan att dricka red bull de första jag gör heheh. Men har iallafall ingen huvudvärk längre och jag kan ändå dricka kaffe på jobb vid behov hehe. Så det går ändå bra. Idag slutar jag 4 och sen ska jag nog bara göra viktiga grejer som redigera video, sola, tvätta sminkborstar och sova tidigt hihi kul å spännande va 🙂 Int så värst.

 

Oj de blev en kort sammanfattning från helgen men jag har inte så mycket att berätta hihi heej dåå<3

 

 

Bilder från helgen, klänningen är från RebeccaStella.com , bytte dock outfit sen för den kändes kanske inte ultimat i 20minus tyvärr hehe 😉

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *