H&M Vårnyheter

 

Jag älskar när det börjar trilla in vårnyheter.. då känner man ändå att det kanske finns ett ljus i tunneln ändå. För alltså som det är just nu är ju fan outhärdligt. En människa är inte gjord för 30minus eller hur!!!! Känner mig som ett psyko när jag försöker värma mig själv med hårtorken hehehe. Kommer ihåg ett avsnitt av outsiders  där det var en tjej som var beroende av hårtorken, hon sovde till och med när det var full blås heheh. Då tyckte jag hon var lite konstig men nu kan jag fan förstå henne………. har man ingen värmefilt får man ju ta till andra metoder. För jag kommer fan aldrig köpa en sån där SKITFILT!! igen. 4 stycken har fan gått sönder nu.

Nää fuck this shit , nu vill vi ha vår eller hur!!!

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *