TORSDAG

HELLO angels <3 Så skönt med en ledig dag mitt i veckan, visst borde man jämt ha så? Tycker jag iallafall 🙂 Tisdag jobbade jag alltså halvdag , slutade kl 13 och då åt jag och isse bullens korv. Sen for jag och mamma på shoppingäventyr på SolB. Vi gjorde värsta bra fynden och blev verkligen nöjde med vår visit hihihi. Jag köpte bland annat tulpaner, sminkförvaring, dörrmatta, konservöppnare, glödlampor.. de var kul 🙂 När jag kom hem fick jag leverans av TV och den var större än jag trodde men de blev nog bra hehe… nu vill jag bara att soffan ska komma nån jävla gång!!:D 😀

 

Sen gick jag och Isse på ica och handlade och sen åt vi romantisk middag hihi. På kvällen for han iväg på andra äventyr så jag redigerade vlogg och ba chillade 🙂 När han kom tillbaka skulle vi se en film men alltså jag klarade typ att vara vaken 5 minuter sen var det helt kört, var så jävulskt trött hehe. 

 

Den röda dagen sov vi lite väl länge tycker jag men som sagt ja var skittrött !!!! vill ha ännu mer ledighet hihi. Sen var vi på stan en sväng för jag skulle köpa puder och hämta paket. På kvällen var jag på tacodejt med mamma å fanny <3 sen såg vi en skräckis som var dålig tyvärr. Sen for jag hem och somnade lite väl sent ännu en gång. 

 

IDAG är det torsdag??? FABULOUS då de känns som måndag 🙂 De var riktigt jobbigt att stiga upp och ännu jobbigare att gå till jobbet, 29 minus skojar man inte bort. Skulle ta en bild till snapchat och då frös min hand sönder , det gjorde skitont.

 

Slutar 1545 idag och ikväll vill ja ba ta det lugnt och gärna sola solariumb för jag är så jävla blek. Skulle också vilja smörja mig med bus men alltså nu när jag har en ny säng + nya sängkläder + nytt täcke så känns det inge kul att få bus på det. Sen har jag ju fortfarande aldrig tvättat och har inte hunnit haft tvättlektion med mamma hehehe… så jag kan ju inte tvätta mina sängkläder. Vi får se hur jag löser detta. Får kanske hyra in isse så han får tvätta. Hej då <3

 

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *