Svar på frågor DEL 1

Hej! konstig fråga kanske men har du aldrig nylonstrumpbyxor när du har klänning på krogen/fest? blir det inte kallt tänker nu på vintern o så haha. kram

 

Svar:  Haha joo de är klart jag har 😀 antingen genomskinliga eller svarta , men hitills har det inte varit så kallt och ifall jag har en over knee boot har jag inte frysit alls 😀

 

Hej Sandra! Vad jobbar du med? Och vad är dina utbildningar? Funderar du på att flytta neröver för att kunna utvecklas mer som en you touber? Med vänlig hälsning, Jannike

 

Svar: Jag jobbar i typ en kundtjänst, vill inte vara mer exakt än så hehe 🙂 Jag har bara gått gymnasiet och då gick jag ”spectrum skapande & kommunikation”. Det är väll typ en samhällslinje för jag hade ingen aning om vad jag ville göra i livet. Det roligaste vi gjorde var teater. Alltså jag älskar teater, har alltid tyckt det är skitkul att göra pjäser och sånt hihihihi. Jag tvivlar på att jag kommer plugga vidare.. just för att jag fortfarande inte vet vad jag vill. Eller drömmen är väll att kunna jobba med youtube / blogg / instagram på heltid 😀 Tycker det är skitkul. Gillar att redigera, prata, skriva., fota, ja allt sånt 😀 😀 Oj vilket långt svar det blev hehhehe. Och sista frågan, flytta neröver för att utvecklas som youtuber… ja har nog inte tänkt på det hehe. Tror ni att jag måste det? Jag tänker att skype fungerar bra för möten och annars tar det ju bara 1 timma me flyg 😀

 

Vad lyssnar du på för slags musik? 

 

Svar: Alltså jag lyssnar i princip aldrig på musik, bara på fest typ hehhe. Då gillar jag väll vanlig partymusik. Det enda jag gillar på vardagen är svensk hiphop hehhee.

 

 

Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

 

Svar: Jag har aldrig i mitt liv sett en fotbollsmatch / hockeymatch. Sport är fan inte min grej alltså. Jag försökte ju börja spela fotboll ett tag för att alla andra gjorde det men jag sög och låtsades typ att jag stukat foten hahah… =(

 

 

Är du och Isse ihop eller har ni inte satt någon stämpel än? 😀 Puss!

 

Svar:  Heheh… du får fråga honom 😉

 

Vilket är ditt absoluta favoritläppstift när det kommer till nude? Och så vill jag bara säga att jag älskar både din blogg och youtubekanal, du är underbar att lyssna på, jag blir så lycklig så det finns inte

 

 

Svar: : Hmmm de varierar jävligt ofta faktiskt hehe men just nu : MAC viva la glam 2 och velvet teddy. Och Rebecca Stellas nude 😀 och kanske MAC kinda sexy. Mycket MAC just nu hehe. 😀  Och tack underbara lilla ängel, jag blir så himla glad <3

 

 

Flyttade Theo med dig nu när du flyttade? Är killen som är med på dina videos din pojkvän? Hur mycket lägger du på en utekväll? Om du har varit på magaluf, nämn dom bästa festställerna. Vilken tid på Sommaren var du där? Var det några ph deltagare där då?

 

 

Svar: Vi kommer ha delad vårdnad av Theo 🙂 Och hmm en utekväll.. kanske 200 på alkohol till förfest och sen inträde på klubb 100kr. Försöker att inte köpa drinkar allt för ofta för det är ju så satans dyrt. Och JA vi var i Magaluf typ augusti 2012 så det är ju ett jävla tag sedan 🙂 Kommer inte ihåg vad klubbarna hette allt mest men grabbara grus är ju ett säkert kort hihi. Och nää de var inga ph-deltagare där samtidigt om oss, dom nya säsongerna av ph hade liksom inte börjat gå på den tiden hehe 😀 Den enda kändisen vi träffade var Gurkan från big brother hahaha…

 

 

Jag och gurkan och någon okänd kille… kan vara fulaste bilden ever

 

 

 

Hur många år är det mellan dig och din syster?

 

Svar:  2! 🙂

 

Hur känns de att flytta hemifrån? Har det någon gång funnits något mellan dig och Juan? Bästa concealer under ögonen?

 

Svar: De känns SKITBRA 😀 Är bara rädd att jag ska dö om jag inte får förlängt på mitt jobb för då har jag aldrig råd med hyran :S::S ::S Och nej jag och Juan är just friends hihi 🙂 Bästa under ögonen tycker jag är mac pro long wear mixat med MUS cover all mix (orginalet) hehhen.

 

 

Om du bara hade ren vodka, vilket groggvirke skulle du välja att blanda det med?, Vad beställer du in för drink när du far på klubbN ? om du bara fick dricka en slags shot hela ditt liv, vad hade det varit? favorit bakis maten? om du vann 10 miljoner vad hade du gjort med pengarna? ps. i förra frågestunden hjälpte du mig med livskris. Det slutade med att jag for till miami, så nu har du även fans i usa, inte alls som har de ;* u the best .ds

 

Svar:  Hmmm jag är lite rädd för ren vodka.. men jag hade kanske tagit någon stark jävla juice. Kanske morotsjuice. Hehe nej skoja 😉 Körsbärsjuice! Eller finns det? hoppas. När jag var ung blandade jag alltid med Icas egna ”Apelsin Light”. Det gör jag fan i mig aldrig om. Om jag fick dricka en shot skulle de vara efterättshots!!! Asså det är så jävla gott, ifall ni inte har provat måste ni göra det. De är jävligt enkelt dessutom,  man tar ba likör 43 + blåbärssoppa + ovispad grädde. Låter kanske konstigt men smakar fan som gud själv. Om jag vann 10 millar skulle jag chilla, ge mamma en ny bil, resa, fara på harry potter land, gå loss på victoria secret och såklart köpa några chanelisar

 

 

Vilka poddar lyssnar du på? 🙂

 

Svar: Fredagspodden, Måndagspepp, Sara och Noels podd, Mathilda och Andrea, Creepy-podden, Farao och victors pod, Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam, Alex och Sigge, Lillelördag, Ihop med Josefin, P3 dokumentär, Opodden, Adam och kompani. Haha Oj jävlar så många !!!

 

Hur träffades du och Isak? Gillar du också skate?

 

 

Svar: Vi träffades genom Saras kille Chrille hehe.. Sara är min kompis och chrille är hans kompis. Fast alltså det här var ju alltså typ 2012 eller nåt hehe. Vi har ju varit ihop förut för er nytillkomna läsare hehe… och neeeej jag gillar inte skate 😉 Eller har ju aldrig provat men vet att jag skulle suga för jag suger som sagt på all sport 🙂 🙂

 

 

Drömresemål om du inte får välja usa? älskar dig och du gör mig så glad :’)

 

Svar: Oj den var svår.. vill typ fara överallt 😀 Eller bara där det är lyxigt och varmt hehhe. Jag skulle nog inte vilja fara till något fattigt ställe där man ska bo i en hydda, sorry men nej hehe. Sen är jag rätt dålig på länder så jag vet inte vad jag ska säga för nåt heheh. 

 

Vilken är din favoritdrink? Min är GT

 

Svar: Okej snygging jag har typ aldrig druckit GT!! Hoppas vi kan dricka de tillsammans nån gång. Just nu gillar jag redbull vodka eller nån som sara visat och det var typ redbull, bacardi lime ?? typ. Annars är en solklar favorit i gänget: kahlua + bananlikör + mjölk. Den e goals. 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *