HEJ!!! Idag är det dagen före någon röd dag = jag jobbar halvdag. Älskar röda dagar dom äger !! Skulle gärna vilja ha fler. Vart kan man beställa det ? 

 

Igår efter jobb gick jag hem dirr för pappa skulle hjälpa mig sätta upp nå mer grejer men då visade det sig att jag köpt fel väggfäste till teven.. så jag gick tillbaka till stan för att byta det och sen hem igen. Det var inge kul för det är ju fan SVIIINKALLT ute nu. När jag var hemma var jag ensam för första gången hehe. Har liksom bara bytt av med polare eller kille så hade aldrig varit själv hihi. Men det gick finemang. Fast jag hade theo med mig och han var extra fin och mysig. Redigerade iallafall en vlogg som jag ska försöka få upp idag !!

 

Sen  dushcade jag, städade, Juan kom förbi en sväng med kuddar som jag glömt i hans bil hihi. Sen chilla jag bara tills Isse kom och då satt vi upp teven. Jag vet inte riktigt om det blev bra hehe men vi får suga lite på den karamellen. Sen somnade jag som en sten på 1 sek hehe kul.

 

Idag slutar jag som sagt 13 yeeey 😀 Och nån gång under dagen kommer tvn jag ska ha i vardagsrummet 😀 Så måst hålla mig hemma för att vara redo när dom ringer. Annars har jag ingen plan varken för ikväll eller imorgon?? Men de känns skönt som fan för jag vill vila nu för en gångs skull hihi 😀 Önska ba att min soffa kunde komma snart.. då hade de varit frid och fröjd. Men men nu har jag inge mer att säga. Tjingen <3

 

 

 

Jag och min lilla bäbis igår <3<3

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *