Nyckelrings-shopping

 

Idag var det dags att köpa en nyckelring. Dom här bloggande jag ju om för ett tag sedan och sa att jag ville ha i jul men tomten hade inte köpt nån till mig så jag köpte en själv hihi. Jag har ju en nyckelring som är ett halvt hjärta där det står ”best bitches ” på som jag delar med emmisen hihihi men jag behövde en till till min nya nyckel. Så den guldiga uggen kändes som ett sjävklart val !!! Har ju guldtema i lägenheten och jag älskar uggs och paljetter hiihi.. längtar tills den kommer så jag får kolla på den IRL 😀

 

Jag måste typ ha köpt den sista guldiga? Köpte den HÄR iallafall 🙂

 

 

You might also like

Paulina Danielsson - Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - UVI Paulina Danielsson - Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *