NYÅRSHELGEN

Heeeeej jag lever!!! har bara haft full jävla rulle men det antar jag att ni förstått 😛

 

Sist vi hördes var det ju dagen före nyårs. Jag fick nycklarna till läggan och sen började vi bära grejer helt enkelt. När Juan och Emmisen slutade for vi och hämtade sängen på Jysk och sen bar vi in den om dom fick skruva på benen hehe. För alltså när det gäller skruvar och sånt där så är jag heeelt jävla tappad, tyvärr. Men dom fixade det galant och sen kom IKEA med grejerna vi beställt därifrån. Så hela kvällen var det full rulle och emmisarna, mamma och fanny skruvade jävel och jag ställde i ordning smågrejerna hihiih.. 

 

NYÅRSAFTON hade jag inte tid med någon lägga utan då gjorde jag mig i ordning för fest och sen typ kl 3 for vi till stugan vi hyrt på Vitberget. Först var de bara vi tjejer och vi gjorde i ordning fördrinkar, tilltugg och dekorerade skiten. Sen kom killarna och då åt vi middag och sen var det fest. Vid 12slaget smällde vi raketer men sen for vi hem rätt tidigt hihi. Men seriöst har man börjat dricka klockan 3 är det inte konstigt att man blir trött och slut.

 

 

 

NYÅRSDAGEN hann jag bara öppna ögat  , sen for vi och städade stugan. Det gick snabbt och smärtfritt. När vi var tillbaka i stan åt jag och Isse varmkorv och sen började vi skruva möbler. Eller okej mest han. Fast efter ett tag när han visade hur jag skulle göra så blev jag ganska bra och då var vi skitsnabba hihihi. När vi var klara köpte vi pizza till middag och på kvällen var jag med Emmisen. Vi hade myskväll deluxe och låg i sängen och såg nya Beck. Sen kom Isse tillbaka och då var det premiär att sova i läggan för första gången wihoo hihi.

 

LÖRDAG hade jag shoppingdag med mammi. Vi var på många affärer typ Mio, Coop, Coop Bygg, Rusta.. okej de blev inte så många heheh. Men köpte massa nödvändiga grejer typ duschdraperi och golvmopp. Sen fortsatte jag helt enkelt göra i ordning och sätta upp grejer och så. Tillslut blev vi lite less så då gick jag och Emmisarna på Olles för en spontan lyxmiddag hihi så mysigt

 

SÖNDAG tvingade jag ut Isse på stan. Köpte egentligen inget kul utan bara ett nytt ipad-ställ för mitt är trasigt och sen en kastrull och köksredskap hehe. Sen gick vi hem och då började mitt största projekt : Flytta kläder. Alltså herrejävla vad kläder jag har och det är så jobbigt och tråkigt att flytta kläder……… tillslut gav jag upp. Jag har en del kvar men det var inga panikgrejer. Jag och Isse åt middag och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde för klockan blev skitmycket hehe. Men tiden går ju fort när man har roligt

 

IDAG är det måndag och det är back to work som gäller. Känns faktiskt lite skönt med rutiner igen och det är ju en röd dag mitt i veckan så det är ju också bra hihi. Idag börjar mitt nya liv, sluta med redbull, pepsi , sluta röka och sluta äta många tuggummin. Kommer bli jobbigt men jag fixar det hihi 🙂 Slutar 4 och då blir det att fortsätta fixa å trixa men jag tycker det är sååå himla kul 😀 också ska jag försöka hinna redigera en vlogg! Ligger ju efter som fan med allt men snart är jag nog back on track.

 

Hoppas ni hade bra nyårs <3<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *