Heeejhej så kul att vi ses igen! Jag hoppas ni överlevde helgen för det gjorde jag. Jag blev tyvärr inte ihop med Chris från De vet du, som jag sa att jag kanske skulle bli, så jakten på ny pojkvän fortsätter. Men jag hade kul på party ändå! I söndags blev det inte många knop förutom att jag, Emmisarna och Ida hade vår obligatoriska pizzadejt.

Och igår blev det då måndag igen som det tyvärr har en tendens att bli ungefär 1 gång i veckan… jag gjorde ingenting special at all utan jobbade till 5 och sen gick jag och hämtade en mystiskt paket som visade sig vara mer kläder hiiihi. Sen försökte jag sova tidigt men blev inte så jävla tidigt som jag hade hoppats, så ska göra ett nytt försök ikväll. 

Alltså såååå himla skönt att det är kortvecka i veckan !! Ibland älskar jag jesus både för att han dog och uppstod.


                           Det här är jag i nötskalet.. det enda som får mig att överleva dom jobbiga veckorna hehe

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *