Heej! Tänkte bara snippa in för att säga ett snabbt hej. Har typ haft full rulle så har inte orkat med bloggisen. IALALFALL i torsdags skaffade jag ett nytt hår och det är alltid en fröjd för själen men inte för kroppen. Var tvungen kliva upp 04.00, sitta i bussen två timmar, sitta hos frisören 3 och en halv timma och sen två timmar hem igen. Helvete vilket arbete för ett jävla hår hehe. Men alltid kul att vara i Umeå och just när jag var där hade dom invigning av nya butiker ,H&M home, new yorker, Levis och typ nån mer affär hade öppnat!! Var dock folk som fan så jag fick klaustrofobi och det enda jag köpte var en doftolja i en konstig butik till min mamma

FREDAG var jag ledig, jag sprang en sväng på stan, var hos vetrinären med Theo för att han skulle vaccinera sig, sen var jag med familjen på Ica kvantum, träffade sen upp Emmisen en sväng för lite hångel och alkoholshopping och sen avslutade jag kvällen med att se film och äta påskägg med mammis och fannis. 

IDAG är det lördag och idag är dagen jag ska bli ihop med Chris Martland. Vi har ju haft en kontenuerlig kontakt på instagram eftersom han gillar bilder då och då (och jag är en stalker som gillar varenda bildjävel han lagt upp), senast i torsdags gillade han en bild, tyvärr var det en bild på theo. Han kanske hellre vill bli ihop med Theo? Eller så har han läst boken ”The Game”… Den där jävla boken alltså. Jag hatar den … men jag tror den funkar

JAJA jag är iallfall jätteredo och sugen på fest med kompisar 😀 Har dock problem med vad jag ska ha på mig. Fsst det har jag ju alltid. HEJ DÅ<3

 

Resultatet från de 3,5 timmarna i frisörstolen!

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *