Dagens wanties!!

Dom här skorna som finns att köpa på Nelly är såå snygga, älskar ju klumpiga klackar!! Kanske något till Guldtuben??? Skulle vilja ha dom till en skitsnygg vit softistikerad klänning… alltså varning: Alla mina wantie-inlägg kommer handla om guldtuben för jag har på riktigt panik!! Jag brukar ju ha panik över vad jag ska ha på mig en helt vanlig festkväll i skellefteå så ni kan ju bara ana hur jag känner nu… Jag har iallafall köpt örhängen hehehhe. Och inte vilka som helst utan örhängena från mina drömmar! Ska visa när dom kommer

IKVÄLL har jag och Emmis bokat flygbiljetter så nu är det ingen återvändo! Och eftersom vi båda två är världens jävla kontrollfreaks har vi typ planerat allt i minsta detalj fast det är typ 5 veckor kvar hahah…….

NÄ NU har jag inte tid att skriva mer, jag ska upp skittidigt imorrn!! Ska till frissan ÄNTLIGEN yeeey

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *